Just chill&relax! tieneryoga

Just chill & relax! tieneryoga staat voor zijn wie je bent.

Net als jij, is iedereen uniek. Alleen hierom mag jij al enorm trots zijn op jezelf, los van wat je doet of kan ben jij precies goed zoals je bent, So: Just chill & Relax!  Er zijn zoveel mensen op de wereld en toch is er niemand anders zoals jij! Bijzonder tóch?

Herken

jij jezelf in het volgende?

Geregeld is je hoofd vol met drukke gedachten. Je voelt je onrustig, moe en slaapt soms slecht. Het vele schoolwerk is je soms te veel en ook voel jij je soms onzeker en durft dan je mening niet te zeggen. Je doet snel wat anderen van je vragen ook wanneer je zelf liever iets anders wil. Waardoor je regelmatig last hebt van buikpijn of het ergens anders in je lichaam voelt. Je wilt alles zo graag goed doen en bent bang om een ‘fout’ te maken. Je denkt hier veel over na en denkt dan vaak dat je iets niet kan, of dat je niet slim of lief genoeg bent.  Je hebt soms het idee dat je ‘andersbent, denkt of voelt, waardoor jij je soms eenzaam kan voelen.

7

Jij mag er zijn precies zoals   je bent.

Veel kan er soms van ons gevraagd of verlangd worden en toch zit er maar 24 uur in een dag. De ene keer zijn het alleen leuke dingen en een andere keer ook niet, toch kan dit ons moe of onrustig maken waardoor we niet meer helder kunnen nadenken en als dit zo is voor een langere tijd dan zitten we niet lekker meer in ons vel.

Tieneryoga is als een wekelijks onderhoud voor je lichaam en geest.

Door yoga en ontspanning in jouw leven toe te passen zorg je goed voor jezelf en leer je zachter te worden richting jezelf zodat je meer in balans kunt blijven en wanneer er ineens veel op je afkomt weet je gemakkelijker hiermee om te gaan.

Dit is hoe een les er ongeveer uit  ziet.

De yoga les wordt altijd gegeven door Wendy.
Een les duurt 75 minuten.

Dit is hoe een les er ongeveer uit ziet: 

 • Oefenen met de ademhaling
 • Massage-spelletjes
 • Warming-up
 • (Duo) Yoga houdingen
 • Meditatie en visualisaties
 • Kletsen over iets wat ons nu bezighoudt
 • Teken of schrijfopdrachtjes
 • Eind-ontspanning, RELAX!

Dit is hoe een les er ongeveer uit  ziet.

De yoga les wordt altijd gegeven door Wendy.
Een les duurt 75 minuten.

Dit is hoe een les er ongeveer uit ziet: 

 • Oefenen met de ademhaling
 • Massage-spelletjes
 • Warming-up
 • (Duo) Yoga houdingen
 • Meditatie en visualisaties
 • Kletsen over iets wat ons nu bezighoudt
 • Teken of schrijfopdrachtjes
 • Eind-ontspanning, RELAX!

Reis langs de chakra’s 

Geregeld maken we een reis door de chakra’s. Chakra’s zijn energiekanalen waarlangs energie omhoog en omlaag stroomt. Chakra’s zie je niet en kan je niet vastpakken maar je kunt er wel de energie van ervaren in je lijf. Met behulp van oefeningen kun je de energie van de chakra’s vrij door je lichaam laten stromen. Door bewustwording van de werking van de chakra’s krijg je steeds meer zicht op wie je bent en wat je wilt. Als je keelchakra niet in balans is vind je het bijvoorbeeld lastig om jezelf uit te spreken en/ of je hebt keelpijn. Het is dus belangrijk dat de energie van de chakra’s vrij door je lichaam stroomt.

Wat tieneryoga je oplevert…

Je gedachten zijn rustiger

Je voelt je positiever, kalm en ontspannen

Je kunt jezelf beter uitspreken

Bent meer bewust van je eigen grenzen

Je ontdekt waar je mogelijkheden liggen

Je kan beter slapen

Het verbetert je concentratie

Je voelt je meer verbonden met leeftijdsgenoten

Je voelt je sterker en stabieler

Je hebt meer zelfvertrouwen

.

Gewoon Wendy 

Mijn naam is Wendy van der Reep. De reden dat ik tieneryoga les ben gaan geven is omdat ik het als tiener moeilijk had. Mijn ouders gingen scheiden en doordat wij ons veilige nest gingen verlaten voelde ik me veel alleen en vaak ook onbegrepen door anderen. Zoveel gevoelens en emoties van mezelf en ook voelde ik zo mee met mijn familie, ik wist me er geen raad mee.

Wat ik ervan geleerd heb is; dat hoe jij naar jezelf kijkt en op welke manier jij jezelf ervaart, zoveel meer van belang is dan hoe anderen jouw zien. Want als jij je lekker in je vel voelt dan sta je ook stevig in je schoenen en ben je al gewoon thuis bij jezelf. Dan hoef je niet op zoek te gaan of ergens anders te zijn dan waar je nu al bent en maak je waarschijnlijk ook andere keuzes die wel echt passend zijn voor jou.

Tijdens de zwangerschap van mijn dochter ben ik de opleiding tot kinderyoga docent gaan volgen bij Helen Purperhart. In 2018 ben ik op mijn eigen wijze, yoga en ontspanningslessen aan kinderen gaan geven. Regelmatig word ik gevraagd om in het onderwijs langs te komen. Het maakt me dankbaar en gelukkig bij de gedachte dat ik nu aan die meisjes geef, wat ik in die tijd als jong meisje graag had ontvangen en misschien ook wel eerder nodig heb gehad.

***Be the woman you needed as a girl***

Informatie Tieneryoga

Lestijden & Lesgeld:


Maandag

 9 t/m 16 jaar 16:00 – 17:15

Per januari 2022 betaal je per blok:
Blok 1  – 15 lessen €165 euro                  Blok 2 – 9 lessen €99 euro                        Blok 3 – 16 lessen €176 euro

Stroom je halverwege een blok in dan betaal je de resterende lessen van dat blok. Kun je een les niet dan mag je deze geven aan een vriend of vriendin. 

Locatie & Proefles:

TienerYoga Locatie:
Yoga Centrum Leeuwarden| Floris Versterstraat 2|8932 BR Leeuwarden

Wil je een proefles meedoen?
Dat kan! Een proefles kost € 7,50

Doe lekker loszittende kleding aan en neem eventueel een eigen dekentje, kussentje of voor de jongste kinderen een lievelingsknuffel mee.

LET OP! Geef je vooraf even op voor een proefles door het contactformulier in te vullen of te mailen / appen / bellen. 

Contact:

Je kan mij bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of:

Email: info@gewoon-wendy.nl
Tel: 06-53428566

6 + 11 =