Thuiskomen bij elkaar

Een verbindende reis voor moeder en dochter.

De connectie met je  moeder, het allereerste  begin.

Je moeder die jou in zich draagt en al voedt en beschermt nog voordat jij je intrede doet in deze wereld. Voorafgaand aan de conceptie is de zielsverbinding er al. Als ongeboren ziel kies je specifieke ouders uit waarbij je ervaringen op doet die jou vanuit de ziel gezien mogelijkheden brengt tot het leren van bepaalde levenslessen en hierdoor te kunnen groeien. Echter wanneer we helemaal het fysieke zijn ingedaald ‘vergeten’ wij dit zodat onze ervaringen volledig en zo onbevangen mogelijk kan worden beleefd.

Hoe jij je vervolgens ontwikkelt tot mens hangt af van wie jouw moeder is en wat zij aan gevoelens en emoties in zich draagt. Haar ervaringen en beleving maakt deel uit van de manier waarop jij in haar buik groeit. Samen zijn jullie één geheel tot dat jij wordt geboren en de navelstreng is doorgeknipt. Echter is er ook een onzichtbaar energetisch koord die jullie via het hart met elkaar verbindt, een blijvende connectie die vanuit onvoorwaardelijke liefde aanwezig is, ongeacht hoe de band zich verder ontwikkelt. Zelfs voorbij zoiets als de dood zal die liefde tussen jullie voor altijd blijven bestaan.

***De band met je moeder***

legt een basis neer voor alle andere relaties in jouw leven.

Voor zo lang als jullie is gegeven ervaren jullie het leven  samen,
hopelijk gevuld met vele mooie momenten.

Gelijktijdig houden jullie elkaar ook een spiegel voor waarin niet alleen de mooie kanten van jezelf zijn terug te zien maar ook de delen die je liever zou ontkennen. Als moeder zie jij door de ogen van jouw dochter het meisje dat jij ooit was en mogelijk zie jij als opgegroeide dochter door je eigen gedrag of handelen je moeder hierin terug. Dit kan bijzonder mooi en tegelijkertijd enorm confronterend zijn. Naast alle uitdagingen die het ouderschap gewoonlijk met zich meebrengt kunnen onderliggend projecties en innerlijke conflicten voor spanning zorgen.

Met name rond de (pré) puberteit wisselen periodes van nabijheid en afstand zich met elkaar af, dit hoort er bij. Afstand is nodig om volledig in je eigen levenskracht te gaan staan en van elkaars verstrikkingen los te kunnen komen. Een levenskunst is het om je eigen pad te volgen en gelijktijdig in liefde met elkaar in verbinding te blijven.

Soms kunnen situaties zich voordoen waarin jullie langer ‘vast’ blijven zitten, dan gewenst. De grote liefde, die er onherroepelijk is, is niet zo voelbaar aanwezig zoals jullie graag zouden willen. Het is als een vicieuze cirkel waar je niet uit lijkt te komen en deze situatie vraagt om een nieuwe verhelderende blik.

In dat geval is “Thuiskomen bij elkaar” een waardevolle investering.
Voor jullie samen en je eigen persoonlijke groei.

Voor een periode van tenminste zes maanden gaan jullie samen de commitment aan om jullie connectie een boost te geven. Hierbij begeleid ik jullie apart en samen om dieper in jezelf te duiken en onderzoeken we waardoor het momenteel niet lekker stroomt.

Vanuit een holistische visie kijk ik mee met jullie, dit betekent dat ik geloof dat zowel lichaam, geest en ziel nauw verbonden zijn met elkaar, oftewel één geheel is.

Je bent zo veel meer dan alleen je lichaam. Om een gezond, voldaan en gelukkig leven te leiden, dien je voor het complete plaatje te zorgen..

In dat geval is “Thuiskomen bij elkaar” een waardevolle investering.
Voor jullie samen en je eigen persoonlijke groei.

Voor een periode van tenminste zes maanden gaan jullie samen de commitment aan om jullie connectie een boost te geven. Hierbij begeleid ik jullie apart en samen om dieper in jezelf te duiken en onderzoeken we waardoor het momenteel niet lekker stroomt.

Vanuit een holistische visie kijk ik mee met jullie, dit betekent dat ik geloof dat zowel lichaam, geest en ziel nauw verbonden zijn met elkaar, oftewel één geheel is.

Je bent zo veel meer dan alleen je lichaam. Om een gezond, voldaan en gelukkig leven te leiden, dien je voor het complete plaatje te zorgen..

Het menselijk lichaam dient als een

Huis en voertuig

waarin de ziel tijdelijk verblijft.

Coaching & Healing

Door een combinatie van Coaching en Healing (heel-wording) krijg je in mijn beleving een krachtig samenspel. Na een Energy Healing zijn hoofd en hart zoveel meer met elkaar verbonden dan wanneer er alleen gesprek plaatsvindt en kan er dieper gezien in alle lagen van je zijn een beweging op gang worden gebracht.

Wat die beweging voor jou betekent kan voor de ander weer anders zijn. Ieder mens is anders en iedere behandeling is ook weer een unieke ervaring. Door je ervoor open te stellen werkt het altijd voor je en krijg je precies wat je nodig hebt.

Intuïtieve kaartreading

Aan het begin van jullie reis leg ik intuïtief een kaartreading welke afgestemd is op jou of jullie situatie. Een reading brengt in beeld over hoe de relatie op dit moment is, welke invloeden er meespelen en geeft leiding over volgende stappen die gezet mogen worden richting de toekomst.

Het is niet zo dat een kaartreading jouw toekomst voorspelt, wel geeft het mogelijkheden in beeld wat zou kunnen zijn mits je hierin zelf de aanpassingen maakt. Ieder persoon heeft een vrije wil en zijn eigen weg te gaan, niemand anders dan jijzelf weet wat het beste is voor jou en de situatie waarin je zit.

Waardevolle extra’s

Moeder -dochter Yoga Soulshop

Dit heeft als intentie jullie verbinding te voeden. Yoga Soulshop brengt onze ziel in beroering en ontspanning op alle niveaus. We doen samen harts-verbindende oefeningen, meditaties, duo yoga houdingen welke ook de lachspieren traint, massagespelletjes en een relaxte eindontspanning, ook is er de mogelijkheid ervaringen te delen met andere reizigers om het proces nog meer te ondersteunen. Als afsluiting is er een teken of schrijfopdracht onder het genot van een heerlijk kopje thee en iets lekkers. Kortom zie het als een warm bad voor moeders met dochters als voeding voor de ziel.

Diepwerkende ademsessie

Om meer in contact te komen met het lichaam ga je een diepwerkende ademsessie ervaren bij een ademcoach. In principe is deze sessie alleen gericht op de moeder, afhankelijk van de leeftijd van de dochter. Wanneer de moeder een beweging maakt in het opruimen van blokkades doormiddel van de ademhaling zal dit als vanzelf doorwerken naar de dochter en zijn effect hierin hebben. Gebleken is dat een kind hetzelfde adempatroon heeft als de moeder dat tijdens de zwangerschap in de baarmoeder al op natuurlijke wijze is ontstaan. Bij jonge kinderen is het in veel gevallen niet nodig via deze weg te gaan en is de moeder hierin leidend.

Systemische familieopstelling

Ieder persoon maakt deel uit van een familiesysteem waarin die is geboren. Onopgeloste familiethema’s en door gegeven gedragspatronen beïnvloeden ieder lid van dat systeem. Paarden zijn intuïtieve kuddedieren en helpen bij het helen van de energie. Ze maken inzichtelijk waar er nog balans vraagt in de moeder-dochter relatie en creëren ruimte om daarin een andere keuze te kunnen gaan maken. Is de verbinding vrij, kan de dochter dochter zijn of vervult ze de rol van moeder? Staat ieder op zijn eigen plek? Is de weg vrij om op eigen benen te gaan staan? Waar ligt de verwachting, mag alles gezegd en gezien worden? Zodra je de kudde binnenstapt brengen zij dit vanuit de onderstroom in beeld, naar het bewuste toe. Als het dan gezien, gevoeld en doorleefd is kan het worden losgelaten en ontstaat ruimte waardoor het steeds lichter en vrijer voor je zal zijn. 

Voor wie is dit traject

Voor bewuste moeders met een dochter die: 

 • De relatie met haar dochter wil versterken.
 • Ontspanning en plezier mist in het contact en er open voor staat om hier een beweging in te maken.
 • Meer op de intuïtie wil leren vertrouwen en open staat voor een ‘next level’ in bewustwording.
 • ‘Oude’ belemmerende patronen wilt doorbreken zodat het leven lichter en vrijer voelt.
 • Bereid is om zichzelf kwetsbaar op te stellen en zichzelf wil leren aanvaarden in alles wie zij is.
 • Inwendig voelt dat het de tijd is voor verandering en er klaar voor is om een sprong in het diepe te maken.
7

Wat het jullie oplevert

Meer ontspanning, plezier en hoger energielevel waardoor jullie meer van elkaars aanwezigheid kunnen genieten.

Meer vertrouwen in jullie zelf als persoon,  waardoor er meer ruimte ervaren wordt om jezelf te zijn en jezelf te laten zien en horen.

Jullie zullen op dieper level met elkaar verbinding voelen waardoor er naast vertrouwen in jezelf ook vertrouwen ontstaat in jullie toekomst samen.

Je krijg inzicht in belemmerende en terugkerende patronen, waardoor je deze kunt doorbreken en loslaten waardoor alles lichter gaat voelen.

***Jij mag er helemaal zijn!***

Laat los wat je niet meer dient en geef jezelf toestemming om er volledig te mogen zijn.

Moeder & Dochter reis

Zolang het nodig is blijf ik naast jullie lopen en dien ik als liefdevolle steun in de rug. Alles wordt naar behoefte met elkaar afgestemd en we creëren genoeg ruimte tussendoor, zodat nieuwe energie de tijd krijgt – die ervoor nodig is – dieper te kunnen landen en integreren.     

  Wat krijgt je gedurende de reis?

 • Reisduur: 6 maanden
 • We starten met een intentie-gesprek  
 • 12 uren coaching – ca. iedere 2 weken
 • Energy Healingsessies
 • Intuïtieve kaartreading afgestemd op jullie
 • Diepwerkende ademsessie
 • Moeder en dochter SOULSHOP
 • Systemische familieopstelling met paarden
 • Ingesproken meditaties op mp3. voor thuis
 • Notebook als naslagwerk
 • Wendy, als liefdevolle steun in de rug

De intentie is om samen op reis te gaan met als bestemming

Thuiskomen in jezelf – en bij elkaar

De investering voor de moeder en dochter reis  is € 279,- p.m.

Overweeg je om een Moeder & Dochter reis te gaan maken maar ben je niet zeker of dit iets voor je is? Dan biedt mijn Coaching & Healing traject: Gewoon jij uitkomst. Een kortlopend traject waarbij we een innerlijke reis gaan maken wat je kan zien als voorproefje op de moeder & dochter reis of gewoon voor jezelf als verdieping.

Je kan me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@gewoon-wendy.nl
Telefoon: 06-53428566

15 + 10 =