Soul Journey

Een exclusieve reis die je terugbrengt bij je innerlijke ‘sparkle’.

Tijdens dit 1 op 1 traject begeleid ik je voor tenminste vier maanden. Het is een diep transformerende reis die je terugbrengt bij je ware essentie. Samen met mij als je persoonlijke gids duiken we diep naar de kern van wie jij werkelijk bent en ook wenst te zijn.

Wil jij je  steviger voelen in je energie terwijl je ook tijd doorbrengt met je gezin?

Dan is de Soul journey voor jou!

 Gedurende de journey help ik jou geleidelijk door een transformatie heen waarbij we aandacht hebben voor alle delen van jou. Waaronder het meisje die in haar jonge jaren niet in alles is gezien of gehoord is geweest waardoor zij zich mogelijk is gaan terugtrekken, aanpassen of juist harder is gaan werken en in het ‘hier en nu’ soms op onhandige wijze haar aandacht kan opeisen. 

Door haar met zachtheid te benaderen en daarbij alles wat in je leeft te erkennen én doorvoelen zal ze steeds meer tot rust komen en krijgt de vrouw steeds meer ruimte naar voren te komen. Zij zal in kracht toenemen en vanuit onvoorwaardelijke liefde het meisje meenemen onder haar vleugels waardoor jij jezelf kunt dragen ook op de meest uitdagende momenten. 

Hoe zou het dan zijn om weer door de ogen van het onbevangen kind naar de wereld te kijken? Het te zien als een magische speelweide van onbegrensde mogelijkheden? Waarbij je pure zelf alle ruimte heeft om vanuit die speelsheid  de dag door te gaan en creatief te zijn zoals je dat vroeger was, weet je nog? Diepe liefde voelen voor jezelf en het leven is wat het je oplevert. 

Vanuit een holistische visie kijk ik mee, daarmee bedoel ik dat zowel lichaam, geest en ziel nauw verbonden zijn met elkaar, oftewel één is. Er is niets mis met jou, je bent al heel en niet gebroken. Het enige wat je hoeft te ‘doen’ is het te herinneren. 

Hoe doe je dit? Daar help ik je met alle liefde bij.

Je bent zo veel meer dan alleen je lichaam. Om een gezond, voldaan en gelukkig leven te leiden, dien je voor het volledige plaatje te zorgen.

 

Door te verbinden in kwetsbaarheid,

ontdek je de ware kracht in jezelf.

Coaching & Healing

Door coaching met healing te combineren is er een krachtig samenspel. Na een healing zijn hoofd en hart dusdanig met elkaar verbonden dat er in alle diepere lagen van je zijn een beweging in gang wordt gebracht.

Wat die beweging voor jou betekent kan voor de ander weer anders zijn. Ieder persoon en iedere sessie is ook weer een unieke ervaring. Door je ervoor open te stellen werkt het altijd voor je en krijg je precies wat je nodig hebt. Het is een afpel- proces waarbij er laagje voor laagje steeds meer van jou ware kern zichtbaar wordt.

7

Intuïtieve reading

In de Soul Journey ontvang je van mij een intuitieve reading welke is afgestemd op jou en jouw thema(s). Een reading brengt de situatie in beeld zoals die nu is, welke invloeden er meespelen en geeft leiding over volgende stappen die gezet mogen worden richting de toekomst.

Het is niet zo dat een reading jouw toekomst voorspelt, wel maakt het inzichtelijk over wat mogelijk is mits de nodige aanpassingen hier in worden gemaakt. Ieder mens heeft een vrije wil en zijn eigen weg te gaan, niemand anders dan jijzelf kan weten wat het beste is voor jou en de situatie waarin je zit. Een reading schept helderheid en geeft je leiding in mogelijke thema’s die er in jouw leven spelen.

Mogelijke opties in de Soul journey

Vrije dans expressie

In deze vrije dans expressie kom je in beweging. Je komt uit je hoofd, in je lichaam en krijgt de mogelijkheid om patronen te doorbreken, je eigen grenzen te voelen en kom je meer uit je comfort zone. De dan sessie is voor iedereen geschikt die wilt leren luisteren naar het lichaam en voelen dat ze expressie willen geven aan wat er van binnen afspeelt. Door het uiten van emoties door middel van beweging maak je ruimte in je geest. Hierdoor ruim je van binnen op wat opgeruimd mag worden om nog meer je authentieke zelf te zijn. Alles wat je belemmert om volledig jezelf te zijn krijgt de mogelijkheid om te transformeren. Dansen kan iedereen. Het maakt niet uit hoe het eruit ziet. Het gaat erom wat je voelt. Dansen in een groep werkt daarnaast enorm verbindend en inspireert je om aanwezig te zijn.

Diepwerkende ademsessie

Om meer in contact te komen met het lichaam ga je een diepwerkende ademsessie ervaren bij een ademcoach. Waarin je een beweging maakt in het opruimen van blokkades doormiddel van gerichte ademhaling. Waardoor je in contact komt met de bron van al het leven, waar het ooit mee is begonnen en word je naar datgene begeleid wat jou belemmerd volledig in het leven te gaan staan en je lichaam te bewonen. Om hierin de weg vrij te kunnen maken ga je op een veilige en zachte wijze ervaren hoe het is volledig met je lijf in contact te zijn en ontdek je hoe jij je adem kunt gebruiken voor het creeren van meer ruimte en innerlijke rust.

Familieopstelling met de paardenkudde

Ieder persoon maakt deel uit van een familiesysteem waarin die is geboren. Onopgeloste familiethema’s en door gegeven gedragspatronen beïnvloeden ieder lid van dat systeem. Paarden zijn intuïtieve kuddedieren en helpen bij het helen van de energie. Ze maken inzichtelijk waar er nog balans vraagt en creëren ruimte om andere keuze te kunnen gaan maken. Hoe is bijvoorbeeld de relatie tussen jou en je moeder? is de verbinding vrij? kan de dochter dochter zijn en staat ieder op zijn eigen plek? Is de weg vrij om op eigen benen te gaan staan? Waar ligt de verwachting, mag alles gezegd en gezien worden? Zodra je de kudde binnenstapt brengen zij dit vanuit de onderstroom in beeld, naar het bewuste toe. Als het dan gezien, gevoeld en doorleefd is kan het worden losgelaten en ontstaat ruimte waardoor het steeds lichter en vrijer voor je zal zijn. 

Dit traject is voor…

 De bewuste, intuitieve en sensitieve vrouw die: 

 • op zoek is naar meer vervulling in haar leven en intenser wilt genieten.
 • ontspanning en plezier mist en zich ‘finally ready’ voelt hierin een beweging te maken.
 • meer op haar intuïtie wil leren vertrouwen en open staat voor een ‘next level’ in bewustwording.
 • klaar is met belemmerende patronen die haar ervan weerhouden lichter en vrijer te gaan leven.
 • bereid is om zichzelf kwetsbaar op te stellen en haar wil leren aanvaarden in alles wie zij is.
 • inwendig weet dat er veel meer beschikbaar is voor haar en het samen met mij een sprong in het diepe durft te wagen.
7

Na de Soul Journey

Is jouw idee van geluk gebaseerd op iets wat jij van binnen voelt waardoor jij inziet wat voor jou werkelijk van belang is en intenser van je leven nu geniet.

Houd je niet meer vast aan emoties die je zelfbewustzijn blokkeren zodat jij een open kanaal bent voor alles wat je het liefste wenst te ontvangen, zodat jij een weg bewandeld waarin je de meeste plezier en overvloed ervaart.

Draagt jouw huidige levenssituatie bij aan je groei waardoor je focus hebt en richting ervaart.

Luister je naar je innerlijke stem waardoor jij je zelfverzekerd voelt en bewuste keuzes durft te maken richting het leven dat jij voor jezelf en je lieve naasten wenst.

Kijk je emoties op een veilige en constructieve manier aan en voel je de verbinding weer met jezelf waardoor de eigen regie over je leven terug is

Ben je zachter geworden naar jezelf, voel jij je gedragen en is er meer ruimte ontstaan voor de mensen om je heen en de dingen waaruit je plezier haalt.

  Je ziet jouw innerlijk meisje voor alles wie zij is en zorgt nu voor haar waardoor jij jouw eigen veilige haven bent en hierdoor van grote steun kunt zijn voor anderen.

  Je voelt weer en bent minder aan het piekeren waardoor je ontvankelijker bent voor de informatie die via je intuïtie bij jou binnenkomt die jouw in de richting wijst van je mooiste bestemming.

  Voel je de grens aan tussen wat van jou is en van de ander waardoor je die beter kunt bewaken en loslaten wat niet van jou is, daardoor kun jij nu lichter en vrijer door het leven heen bewegen.

  Is er een evenwicht in jezelf ontstaan en ben je in staat de mooie en minder mooie kanten van jezelf en het leven te aanvaarden waardoor je dingen op een milde en genuanceerde manier bekijkt en jij je tevreden voelt zoals het nu is.

  Heb je ontdekt wie je in essentie bent en hierdoor voel jij je verbonden met iets dat groter is dan wij waardoor jij het grote plaatje ziet en meer durft los te laten en vertrouwen op het proces.

  Weet dat jij nu al goed genoeg bent

                                                  Zonder daarvoor meer te doen of te zijn, ben jij al perfect! 

  Jouw unieke Soul journey

  Zolang het nodig is blijf ik naast je lopen en dien ik als een gids en liefdevolle steun in de rug. Alles wordt naar behoefte met elkaar afgestemd en we creëren genoeg ruimte tussendoor, zodat vernieuwde energie de tijd krijgt – die ervoor nodig is – dieper te kunnen landen en integreren.     

  Hoe de Soul Journey er praktisch uit ziet:

  • 4 maanden intensieve samenwerking.
  • Soulshift – De kickstart van jouw reis waarbij we een middag 13:00 tot 17:00 samen doorbrengen op een bijzondere locatie in de natuur, met o.a. een healingsessie om die eerste shift te maken.
  • Een persoonlijke kaartreading afgestemd op jouw proces.
  • Op jou afgestemde meditatie(s)/ oefeningen – ingesproken door mij.
  • Persoonlijk contact via Voxer/Whatsapp.
  • Een essentiële olie, Happy of Trusty.

  Mogelijke  opties waarnaar we kunnen uitwijken, afhankelijk van jouw proces:

  • Familieopstelling met de paardenkudde
  • Vrije danssessie
  • Diepwerkende ademsessie
  • Deelname vrouwencirkel

  De investering hangt af van de samenstelling van jou journey. € 1377,- zonder eventuele bijkomende opties.

  Je kan me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

  E-mail: info@gewoon-wendy.nl
  Telefoon: 06-53428566

  7 + 13 =