Shine your Light!

Hooggevoeligheid als een kracht

In 5 lessen leer ik jou alles over de kracht van ‘hooggevoeligheid’ wat betekent dat je gewoon ‘erg gevoelig’ bent. Ik neem je mee op een innerlijke reis naar meer rust en kalmte. Na het volgen van deze training  zul je meer in staat zijn om de mooie kanten van je gevoeligheid te zien, waardoor jij jouw licht volop kan laten schijnen! 

Wanneer je nog niet precies weet hoe je kunt omgaan met je hooggevoeligheid dan kan dit in jou dagelijks leven je behoorlijk in de weg zitten. Door allerlei prikkels en gevoelens binnen in je en wat er allemaal van buitenaf bij jou binnenkomt kun jij je soms ineens overladen voelen. Hierdoor is concentreren soms lastig en voel jij je snel moe, geïrriteerd of emotioneel.

Meer balans

De tijd waarin we nu leven vraagt veel ons waardoor het soms nog lastiger wordt dichtbij jezelf te blijven en stevig in je schoenen te staan. Ook is het mogelijk dat je hoofd soms te vol raakt en heb je daar misschien ook sombere gedachten bij of zit je gewoon door alle veranderingen al een tijdje niet lekker in je vel.

Door jouzelf en je gevoelens te leren herkennen en beter te begrijpen kun je ook leren jezelf af te schermen voor een teveel aan prikkels en dan komen deze meer gedoseerd bij je binnen, waardoor je meer in balans blijft en energie overhoudt voor dingen die jou helpen je gelukkiger te voelen.

7

Shine your light!  is iets voor jou wanneer je:

 • Plotseling overweldigd kan raken.
 • Veel van jezelf vraagt.
 • Stemmingen van anderen aanvoelt.
 • Anderen graag wilt helpen en hierdoor jezelf soms vergeet.
 • Grote moeite hebt met veranderingen.
 • Twijfelt aan jezelf.
 • Lastig keuzes kunt maken.
 • Het idee hebt ‘anders’ te zijn.
 • Overleden dierbaren ziet of voelt.
 • Snel van streek raakt.
 • Veel gespannen of nerveus bent.
 • Moeite hebt met in of door slapen.
 • Je hoofd vol is met onrustige gedachten.
 • Je lichaam strak en gespannen aanvoelt.
 • Concentreren soms lastig voor je is.
 • Graag jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen.
 • Steviger in je schoenen wilt gaan staan en meer zelfvertrouwen zou willen.

.

De training

Is opgebouwd door vragen, opdrachten en lichaamsgerichte oefeningen. Doormiddel van de ademhaling leer je contact te maken met je lijf dat de basis is van al het voelen. Door oefening leer je steeds meer vertrouwd te raken met gevoelens en emoties die je hebt en krijg je inzicht wanneer deze ook daadwerkelijk van jou zijn of dat ze bij een ander horen. 

Gaandeweg bouw je hierin zelfvertrouwen op zodat je nu eerder doorkrijgt wanneer het je teveel is en hoe je ermee kunt omgaan. We maken gebruik van het voorstellingsvermogen en stimuleren dit door te oefenen met meditatie en visualisatie, hierdoor ontdek je de stille kracht in jou die je toegang geeft tot inzichten en alle antwoorden die je nodig hebt om met meer zelfvertrouwen verder te gaan.

Na deze 5 lessen zal je meer helderheid en tools bezitten om gemakkelijker bij dat kalme plekje dat diep in jou verscholen ligt te komen en ook de ontdekking doen dat dit op ieder moment beschikbaar voor je is, ook wanneer het om je heen zo onrustig is.   

De mogelijkheden van  Shine your light!

Voor de gehele training is er een investering van 299.- en met een duo is dit 249,-

Met 1 op 1 begeleiding is er uiteraard meer ruimte voor jou en kan ik mijn volledige aandacht op jou en je specifieke hulpvraag richten zodat jij uit deze training het maximale kunt halen.

Met duo -begeleiding wordt je tijdens deze training gekoppeld aan iemand anders of neem je gezellig een vriendin met je mee. Dit hoeft zeker niet ten koste te gaan van je persoonlijke leerproces, integendeel zou het juist iets moois eraan kunnen bijdragen!

Reviews

Deze training wilde ik graag bij Wendy volgen omdat ik me in die tijd niet helemaal mezelf voelde en ik merkte aan mezelf dat ik minder blij was als anders.

De training was 1 op 1 en dat vond ik ook heel fijn! We gingen elke keer gewoon praten over wat ik voelde. We deden ook opdrachtjes, elke week weer over iets anders bijv. emoties of over hoe je jezelf kunt aarden. Op het einde deden we ook nog yoga.

Ik heb van deze training veel geleerd want ik voelde me daarna veel beter. Ik vond het ook erg moeilijk om goed op mijn ademhaling te letten die zat altijd erg hoog, ik weet nu wel hoe dat moet en elke keer als ik merk dat het allemaal weer even iets teveel wordt ga ik op mijn ademhaling letten en dat helpt heel erg.

Ik zou dit zeker aanraden als je jezelf hierin herkent, het helpt heel erg!

Fardau (13)

Toen ik bij Wendy kwam was ik helemaal leeg en uitgeput. Ik wist niet meer wat ik moest doen en samen besloten we dan met de training te starten. De eerste keer ben ik gaan schrijven over wat mij dwars zat, daarna gingen we praten en de andere sessies waren gefocust op meer ‘nee’ zeggen tegen mensen en mezelf op nummer 1 zetten.

Dit vond ik heel erg fijn en elke keer als ik na afloop naar huis ging voelde ik mij een stuk beter en opgelucht. Het heeft me ook meer zelfvertrouwen gegeven.

Na de training deed ik nog een coaching & healing traject en heb ik mezelf nóg veel beter kunnen voelen. Daarna kon ik alles wat ik had geleerd ook in het ‘echt’ gaan gebruiken. Het heeft me zoveel goeds gedaan.

Verder kan ik heel goed met Wendy overweg, het was iedere keer gezellig! Maar ook heb ik veel aan haar ervaring en tips gehad. Voor andere leeftijdsgenoten raad ik een traject bij Wendy zeker aan! De dingen die ik van haar heb geleerd zal ik voor de rest van mijn leven gebruiken.

Dankjewel Wendy!

Rojda (14)

Tekst hier

Naam hier

Zoek je naar iets anders dat meer gericht is op coaching &  healing dan zou je ook nog even een kijkje kunnen nemen op de pagina van de Healing journey

Contact:

Je kan mij bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of:

Email: info@gewoon-wendy.nl
Tel: 06-53428566

1 + 10 =