Mijn naam is Wendy van der Reep en  Gewoon Wendy is de naam waaronder ik werk. Naast tieneryoga bied ik een training aan voor hooggevoelige jongeren. Daarnaast kun je bij mij terecht voor coaching & healing en is er een exclusieve Soul journey – bij mij te boeken. Dit bijzonder unieke coachingtraject is gericht op jou als onafhankelijke, krachtige en intuitieve vrouw die de liefdevolle verbinding met haar ware kern weer wil ervaren en ook blijven voelen. Voornamelijk ondersteun ik meisjes, moeders en uiteraard ook vrouwen zonder kinderen thuis te komen in zichzelf.

Over Wendy,

Wendy heeft een coachpraktijk voor heling & bewustwording en werkt voornamelijk met vrouwen.

Ze draagt zo goed als de volledige zorg voor haar zoon en dochter en ziet het moederschap als de basis van haar spirituele groei.

Wendy heeft een zachte manier van benaderen, is invoelend en intuïtief. Ze begeleidt je vanuit een liefdevolle bezieling en durft te benoemen wat werkelijk gezegd en gezien mag worden. Haar energie en presence zet aan tot beweging en zelfreflectie. Ze is oprecht, puur, authentiek en zal je aanmoedigen tot meer eigenliefde en zelfrespect. Door haar volledige Zelf te zijn en haar visie op het leven openhartig te delen weet zij anderen te raken en inspireren.

Wendy heeft de intentie jou te herinneren aan wie je in essentie bent en je hiermee te verbinden. Door hoofd en hart te laten samenwerken kom je thuis bij jezelf, los van de erfenis van het verleden, volledig aanwezig in het NU en vanuit een innerlijk gedreven passie richting de toekomst.

Als jong meisje droomde ik van een   harmonieuze wereld

Wendy is een zelfbewuste en sterk invoelende coach waarbij haar eigen levenspad in haar ontwikkeling als begeleider leidend is. Ze voelt het als haar levensmissie anderen in tijden van grote veranderingen bij te staan en diegene die klaar is om te kiezen voor een leven vanuit hart & ziel, hierbij te inspireren.

Als kind van een zeer spiritueel ontwikkelde moeder nam Wendy al het ongeziene waar. Ze had interesse voor alles wat met het leven, de liefde en de dood te maken had en beleefde allerlei buitenzintuigelijke ervaringen. Als jong meisje droomde Wendy over een harmonieuze wereld waarin ieder levend wezen als gelijke werd gezien en vanuit pure zuiverheid met elkaar in verbinding was. De realiteit bleek echter anders.

Al vroeg ontdekte zij dat haar levensvisie iets te rooskleurig was en er zomaar onverwachte wendingen kunnen plaatsvinden waardoor het leven dat je kende drastisch verandert en je opnieuw de balans dient te vinden. Dit resulteerde voor haar in het leren van vele waardevolle levenslessen.

Met name dat het leven niet zo maakbaar is als dat het soms lijkt en dat uiteindelijk niets ooit hetzelfde kán blijven.

Diep van binnen…

Als tiener van gescheiden ouders had Wendy het lastig en zocht steun bij haar broer die toen al worstelde met verslavingsproblematiek.

Als vanzelfsprekend nam zij de rol aan van zijn begeleider en droeg vanuit liefde voor hem en het gezin van herkomst de lasten mee op haar schouders. Na de zelfdoding van haar broer maakte zij een diepe transformatie door. Hierdoor kwam zij in zuiver contact met de kern van wie zij werkelijk is en de oorsprong waaruit wij allen bestaan.

De bijzondere connectie met haar broer is na zijn dood nog vele malen intenser geworden dan dat zij hier op aarde samen konden beleven.Vanuit de ervaring als tiener biedt zij nu naast individuele begeleiding ook yoga en ontspanningslessen aan voor tieners.

De nieuwe tijd

Wendy voelt en ziet helder waar het bij de ander vrijgemaakt kan worden en terug in balans mag komen. Ze heeft een sterke verbinding met de spirituele wereld en de natuurlijke gave uit te zoomen waardoor zij het grote plaatje ziet en gauw verbindingen legt.

Momenteel maken wij als collectief een enorme shift door wat van ons vraagt om veerkrachtig te zijn en in contact te komen met de wijsheid van het hart, de kern van wie wij zijn. Hierbij dienen we voorbij te gaan aan alle laagjes en patronen die zijn opgebouwd ter bescherming van ons kwetsbare hart, om zo de ‘oude’ wereld zoals wij die kennen steeds meer achter ons te laten.

Door de ontwikkeling die Wendy zelf heeft doorgemaakt en haar ervaring in de hulpverlening is zij als een gids op het levenspad van anderen die zich tijdelijk in een onzekere periode van hun leven bevinden. De nieuwe Tijd waarnaar wij toe bewegen is gericht op bewustwording en zuiver verbinding maken vanuit het hart.

Hierbij voelt Wendy dat het droombeeld dat zij eerder als meisje droeg nu werkelijk tot leven mag en ook gaat komen waarin zij haar unieke bijdrage heeft.

Wendy wenst dat ieder de magie van het leven weer zal ontdekken en ze kan er intens van genieten anderen in hun licht te zetten. Door het innerlijk vuur en de passie in hen aan te wakkeren hoopt zij anderen te laten zien hoe zij het beste uit zichzelf en het kostbare leven weten te halen. Ieder individu is een schakeltje in het grote geheel en samen met elkaar creëren wij die mooie nieuwe liefdevollere wereld.

Werkwijze

Wendy heeft een praktijk onder de naam “Gewoon Wendy” en biedt begeleiding aan in de vorm van trajecten.

Ze werkt met helende energie, kijkt op holistische wijze en vanuit een systemische visie met jou mee en werkt met 100% natuurlijke essentiële oliën ter ondersteuning van jouw proces. Ze geeft energetische behandelingen voor het in balans brengen van je energie en intuïtieve readings om je van inzichten te voorzien en helderheid te brengen in jouw persoonlijke situatie.

Haar liefde en passie voor het leven maakt dat zij haar licht op jou laat schijnen waardoor jijzelf de weg uit het duister weet te vinden en je levenspad vanuit vertrouwen weer kunt vervolgen.

Wendy haar specialiteiten zijn gericht op thema’s zoals; Het ontdekken en volgen van je zielsmissie, liefde en relaties, de overgang naar een nieuw tijdperk, eigenwaarde en zelfrespect, intuïtief leven en ondernemen, burn-out, rouw en verlies, het moederschap, schaduwwerk en heling innerlijk kind, gezonde leefstijl, tweelingzielen/ zielsconnecties.

Onze  overleden dierbaren zullen voor altijd met ons zijn.

– Jij bent er altijd voor mij geweest nu is het tijd dat ik er écht ben voor jou. Ga maar lief zusje en bij iedere stap die je zet zal ik er zijn om je aan te moedigen. –