Just Chill & Relax

In 5 sessies leer ik jou hoe je kunt ontspannen en neem ik je mee op een innerlijke reis naar meer rust en kalmte.

Wanneer je nog niet precies weet hoe je kunt omgaan met je hooggevoeligheid dan kan dit in jou dagelijks leven je behoorlijk in de weg zitten. Door allerlei prikkels en gevoelens binnen in je en wat er allemaal van buitenaf bij jou binnenkomt kun jij je soms ineens overladen voelen. Hierdoor is concentreren soms lastig en voel jij je snel moe, geïrriteerd of emotioneel.

Meer balans

Door de tijd waarin we nu leven met alles wat er gebeurt lijkt alles ineens zo anders te zijn geworden is het daarom soms nog lastiger dichtbij jezelf te blijven en stevig in je schoenen te blijven staan. Ook is het mogelijk dat je hoofd soms te vol raakt en heb je daar misschien ook sombere gedachten bij of zit je gewoon al een tijdje niet lekker in je vel.

Door jouzelf en je gevoelens te leren herkennen en begrijpen kun je ook leren jezelf af te schermen voor een teveel aan prikkels en dan komen deze meer gedoseerd bij je binnen, waardoor je meer in balans blijft en energie overhoudt voor dingen die jou helpen je gelukkiger te voelen.

7

Just Chill & Relax!  is iets voor jou wanneer je: 

 • Door alles wat er in en om jou heen gebeurt je geregeld overweldigd voelt.
 • Veel van jezelf vraagt of het gevoel hebt dat er veel van je gevraagd wordt.
 • Stemmingen of de pijn van anderen kunt aanvoelen. 
 • Anderen graag wilt helpen en hierdoor jezelf soms vergeet.
 • Moeite hebt met veranderingen of langer tijd nodig hebt om te wennen aan nieuwe situaties. 
 • Twijfelt aan jezelf en soms lastig keuzes kunt maken.
 • Het idee hebt dat je ‘anders’ bent dan anderen.
 • Overleden dierbaren kan zien of de onzichtbare wereld sterk aanvoelt.
 • Snel van streek raakt.
 • In bepaalde situaties gespannen of nerveus bent.
 • Moeite hebt met in of door slapen.
 • Je hoofd vol zit met onrustige gedachten.
 • Je lichaam strak en gespannen aanvoelt.
 • Concentreren soms lastig voor je is.
 • Graag jezelf beter wilt leren kennen en begrijpen.
 • Steviger in je schoenen wilt gaan staan en meer zelfvertrouwen zou willen.

.

De sessies

Zijn opgebouwd met lichaamsgerichte oefeningen. Doormiddel van ademhalingstechnieken leer je het contact met je lijf te herstellen dat de basis is van al het voelen. Door herhaaldelijke oefening leer je steeds meer vertrouwd te raken met gevoelens en emoties die je hebt en krijg je inzicht of deze ook daadwerkelijk van jou zijn of dat ze bij een ander horen en creëren we ruimte deze dan ook los te laten.

Gaandeweg bouw je hierin zelfvertrouwen op zodat je nu eerder doorkrijgt wanneer het je teveel is en hoe je ermee kunt omgaan. We maken gebruik van het voorstellingsvermogen en stimuleren dit door te oefenen met meditatie en visualisatie, hierdoor ontdek je de stille kracht in jou die je toegang geeft tot inzichten en alle antwoorden die je nodig hebt om met meer vertrouwen in jezelf verder te gaan.

Na deze 5 sessies zal je meer helderheid en tools bezitten om gemakkelijker bij dat kalme plekje dat diep in jou verscholen ligt te komen en ook de ontdekking doen dat dit op ieder moment beschikbaar voor je is, ook wanneer het om je heen zo lijkt te stormen!   

De mogelijkheden van Just Chill & Relax!

Voor de serie van 5 sessies met 1-1 begeleiding is er een investering van 249.- en met een duo is dit 199,-

Met 1 op 1 begeleiding is er uiteraard meer ruimte voor jou en kan ik mijn volledige aandacht nu ook op jou en je specifieke hulpvraag richten zodat jij uit deze serie het maximale kunt halen.

Met duo -begeleiding wordt je tijdens deze serie gekoppeld aan iemand anders of neem je gezellig een vriendin met je mee. Hierin zijn de sessies iets meer algemeen ingericht maar dit hoeft zeker niet ten koste te zijn van het persoonlijke leerproces, integendeel zou het je ook iets moois kunnen bijdragen!

Zoek je naar iets anders dat meer gericht is op coaching dan zou je ook nog even een kijkje kunnen nemen op de pagina van het Gewoon jij – Coaching & Healing traject of de reis Thuiskomen bij elkaar dat speciaal voor de moeder -dochterband is.  

Contact:

Je kan mij bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of:

Email: info@gewoon-wendy.nl
Tel: 06-11495067

11 + 13 =