Healing journey

Dit is een voor jou samengesteld traject wanneer je graag lichter en vrijer zou willen leven. Het brengt je dichter bij je kern en steeds meer van wat je niet bent laat je los. Je bent niet je gedachten, je hebt ze wel maar je hoeft hier niet voortdurend iets mee te doen

Healing journey  brengt je terug naar een natuurlijke staat van ZIJN.

Gewoon jij, zoals  jij bent.

Hoe zou het voor je zijn…

Als je gedachten rustig en kalm zijn.

Dat jij je verheugd op weer een nieuwe dag en alle kansen en mogelijkheden die dit biedt.

Als jij een simpele ‘nee’ kan zeggen, zonder jezelf te verontschuldigen.

Als jij intens geniet van eenvoudige dingen.

Dat je durft kiezen voor dat wat goed is voor jou, zonder je schuldig te voelen.

Als jij meer durft vertrouwen op jezelf en op wat je voelt en echt voor jezelf durft te gaan staan.

Coaching & Healing

Door een combinatie van Coaching en Healing krijg je vanuit mijn beleving een prachtig mooi samenspel. Na een Energy Healing zijn hoofd en hart met elkaar verbonden en kan er dieper gezien in alle lagen van je zijn een beweging op gang worden gebracht.

Wat die beweging betekent voor jou kan voor een ander weer heel anders zijn. Ieder mens is anders en iedere behandeling is ook weer een unieke ervaring. Door je ervoor open te stellen werkt het altijd voor je en krijg je precies wat je nodig hebt, dit kan direct zijn maar soms ook later op de dag of opeenvolgende dagen. Beweging in energie komt op gang en zal nog lang blijven nawerken.

7

Jij bent meer dan al je gedachten, laat gaan

van wie je denkt te moeten zijn om te kunnen Zijn wie je bent. 

Tijdens een Healing journey kijk ik met je mee vanuit een holistische visie. Dit betekent dat ik geloof dat lichaam, geest en ziel nauw verbonden zijn met elkaar, oftewel één geheel is.

Door op een holistische manier naar jezelf en jouw leven te kijken ontdek je wie jij bent, wat je nodig hebt en op welke wijze jouw natuurlijke balans kan herstellen. Wanneer je lekker in je vel zit, is op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau een gezonde balans. 

 

Jij bent meer dan al je gedachten, laat gaan

van wie je denkt te moeten zijn om te kunnen Zijn wie je bent. 

Tijdens een Healing journey kijk ik met je mee vanuit een holistische visie. Dit betekent dat ik geloof dat lichaam, geest en ziel nauw verbonden zijn met elkaar, oftewel één geheel is.

Door op een holistische manier naar jezelf en jouw leven te kijken ontdek je wie jij bent, wat je nodig hebt en op welke wijze jouw natuurlijke balans kan herstellen. Wanneer je lekker in je vel zit, is op zowel lichamelijk, mentaal, emotioneel, spiritueel en energetisch niveau een gezonde balans. 

 

Wanneer je écht voelt…

Ben je voornamelijk mentaal bezig? Bijvoorbeeld doordat je werk dit van je vraagt, dan gaat alle energie hiernaartoe en stroomt er weinig of geen energie door naar de rest.

Je lijf voelt zwaar en moe of krijg je last van spieren en gewrichten (fysiek).  Je ervaart onrustige gedachten, hierdoor slaap je slecht en kan je niet goed concentreren (mentaal). Je voelt je overspoeld, het is te veel en je hebt een kort lontje naar je partner of je kinderen (emotioneel). Je bent down, inspiratieloos en ziet niet in waarvoor je het werk eigenlijk doet. (spiritueel).

Een stevige wandeling in de frisse lucht kan als voorbeeld beweging brengen in geblokkeerde energie waardoor de balans in jouw systeem zich weer kan herstellen. (energetisch) 

Wanneer je écht voelt, en leert luisteren naar de signalen van je lichaam én tijdig leert handelen naar jouw behoeftes… Dan blijf je gezond, voel je je gelukkig en ben je meer in balans.

Je bent meer dan alleen je lichaam

om een gezond, voldaan en gelukkig leven te leiden,
dien je voor het complete plaatje te zorgen..

We maken een innerlijke Reis, die de beweging vanuit het hoofd naar het hart inzet.

Het verstand wil overleven, beschermen en de controle behouden. Mogelijk zal het hoofd zich eerst maar met moeite aan het huidige moment kunnen overgeven, alleen door compassie naar jezelf en met veel geduld zal het verzachten en kom je steeds dichter bij je hart. Je zal anders gaan kijken naar jezelf en de wereld om je heen en inzien dat het écht anders kan.

Mogelijk ga je ontdekken dat, wanneer je ervoor kiest, je geleidt wordt richting je zielspad waarin alle wensen en verlangens geleefd wil worden. Met alle liefde ondersteun ik je hierbij en geef ik je praktische tips om door de bijzonder mooie transformatie te komen.

Dit is wat de Healing journey je oplevert…

Je word zachter naar jezelf, waardoor je jezelf meer rust, ruimte en tijd gunt om te genieten van wat echt belangrijk is voor je.

De verbinding met jouw hart maakt dat je ontdekt wat werkelijk bij je past, waardoor keuzes maken makkelijker wordt.

Je voelt je dieper verbonden met jezelf, met anderen en de wereld om jou heen, waardoor je ook meer bewust geniet van je omgeving.

Je intuïtie verscherpt. Je ziet nu signalen en boodschappen op jouw weg en durft er meer op te gaan vertrouwen.

 Je leven wordt eenvoudiger en lichter. Je bevrijdt jezelf van belemmerende patronen en voelt je innerlijk steeds meer vrij.

Je hebt meer energie, ervaart meer plezier en passie in alles wat je doet. Creatieve ideeën gaan stromen en je ziet eindeloze mogelijkheden.

Hoe de Healing journey er praktisch uit ziet:

  • We starten met een intentie- gesprek. Wat is jouw intentie en waar wil je naartoe werken.
  • 3  sessies Coaching & Healing (á 90 min.)
  • Je ontvangt een persoonlijke intuïtieve kaartreading, afgestemd op jouw persoonlijk proces.
  • Je ontvangt een door mij ingesproken meditatie op MP3. voor thuis.
  • Je krijgt mij erbij,  als liefdevolle steun in de rug.

De investering in jezelf is €349,-

Reviews

Afgelopen tijd merkte ik dat ik weer veel in mijn hoofd zat. Er spelen wat dingen in mijn leven die vragen om een keuze te gaan maken. Ik liep hier helemaal in vast. Piekeren, malen en ook voelde ik mij emotioneel. Toen ik dit opmerkte heb ik Wendy gevraagd mij te begeleiden om weer uit mijn hoofd te komen, zodat ik ook weer kan voelen wat mijn behoefte in dit alles is.

Wendy heeft een hele zachte manier van benaderen. En begeleide mij op een hele fijne manier door de energy healing heen. Tranen mochten er zijn, alles mocht er zijn. Ook was er ruimte om nadien even na te bespreken. De energy healing heeft me weer rust en ruimte gebracht. De knoop in mijn maag is verdwenen en mijn hoofd ziet de dingen weer helder. Ik vond het een hele waardevolle sessie.

Jantine

Ik heb een dubbel coachings traject gevolgd bij Wendy. Zij heeft mij geholpen mijzelf weer te vinden. En dat heeft gewerkt, doormiddel van healing en coaching.
Aan de hand van creatieve opdrachten en gesprekken met Wendy kwam ik tot inzichten waardoor ik mijn eigen zelf weer kon vinden.

Ik ben voorlopig klaar met het traject en ik ben heel erg tevreden over wat het mij gebracht heeft. Ik heb veel meer energie en ben veel vrolijker.
Wat ik persoonlijk heel fijn vond aan dit traject is dat Wendy mij echt thuis liet voelen waardoor ik mij op mijn gemak voelde. Dit zorgt voor betere gesprekken wat mij heel veel heeft gebracht.
Heel erg bedankt, ik vond het erg fijn hoe je me geholpen hebt.

Eva (14)

Toen ik bij Wendy kwam was ik helemaal leeg en uitgeput. Ik wist niet meer wat ik moest doen. De eerste keer ben ik gaan schrijven over wat mij dwars zat, daarna gingen we praten en de andere sessies waren gefocust op meer ‘nee’ zeggen tegen mensen en mezelf op nummer 1 zetten.

Dit vond ik heel erg fijn en elke keer als ik na afloop naar huis ging voelde ik mij een stuk beter en opgelucht. Het heeft me ook meer zelfvertrouwen gegeven.

Na de training deed ik nog een coaching & healing traject en heb ik mezelf nóg veel beter kunnen voelen. Daarna kon ik alles wat ik had geleerd ook in het ‘echt’ gaan gebruiken. Het heeft me zoveel goeds gedaan.

Verder kan ik heel goed met Wendy overweg, het was iedere keer gezellig! Maar ook heb ik veel aan haar ervaring en tips gehad. Voor andere leeftijdsgenoten raad ik een traject bij Wendy zeker aan! De dingen die ik van haar heb geleerd zal ik voor de rest van mijn leven gebruiken.

Dankjewel Wendy!

Rojda (14)

Alles zit al in jou

Alles wat je nodig hebt is er al, je hoeft niet meer te zoeken het is in jou!

Zou je graag met mij in contact willen komen?

Je kan me bereiken door onderstaand contactformulier in te vullen of anders via  

E-mail: info@gewoon-wendy.nl
Telefoon: 06-53428566

8 + 3 =